Programma aanbod

Datum: 14 september 2021

Fotowedstrijd.

Het Ontmoetingshuis organiseert een fotowedstrijd. Doe je mee? De opdracht is als volgt: Maak een foto bij ons jaarthema ‘Moderne Devotie vandaag’. Moderne Devotie klinkt misschien wat ouderwets, maar gaat ten diepste over springlevende spiritualiteit in onze huidige moderne tijd en wereld. Waaraan denk jij bij ons jaarthema? Een kerkgebouw, een brandende kaars, een opgaande zon, een lachend kind, een mooie bloem of...? Gebruik deze zomer eens om mooie foto’s bij dit thema te maken. Maak er zoveel als je wilt en stuur per mail naar hanstissink@kpnmail.nl je mooiste exemplaren (maximaal 3) toe. Schrijf er in het kort bij waarom je juist deze foto instuurt en wat het beeld met Moderne Devotie te maken heeft. De deadline is 1 september.

Het kernteam van het Ontmoetingshuis zal de mooiste foto’s uitkiezen en waarderen met een (bescheiden) prijs. Op de startbijeenkomst van dinsdagavond 14 september 2021 worden de winnaars bekend gemaakt en prijzen uitgereikt. We houden dan een presentatie en expositie rondom de ingezonden foto’s.

Dit alles onder voorbehoud van de COVID maatregelen.

logoray

Aanmelden voor evenement

Bedrag overmaken

Het verschuldigde bedrag voorafgaand aan de activiteit overmaken op rekeningnummer: NL71 INGB 0007852541
Mocht u vragen hebben over de aanmelding of betaling dan kunt u contact opnemen met de penningmeester via het Contactformulier.

Onze locatie

Oosterkerk

kerk

Adresgegevens

Adres: Oosterkerk
Bagijnesingel 17A
8021 AC Zwolle

Mailcontact:
Contactformulier

Rek.nr.:
O.M.D.- NL71INGB0007852541

Show Buttons
Hide Buttons